Valkerij benodigdheden

ValkerijbenodigdhedenValkerij benodigdheden

Bear Grylls
Bear Grylls heeft drie jaar gediend als soldaat in het Britse Special Forces met in totaal 21 SAS militairen. In deze drie jaar perfectioneerde hij veel van zijn vaardigheden. Vaardigheden waar zijn fans over de gehele wereld van meegenieten in zijn gevecht met moeder-natuur. Ondanks een ongeval bij een vrije val parachutesprong in Afrika, waar hij zijn rug brak op drie plaatsen en na lange maanden militaire revalidatie, was het het doorzettingsvermogen van Bear om tot één van de jongste bergbeklimmers ooit de top van Mount Everest te bereiken.

Bear werd bekender via Discovery Channel en met een Emmy genomineerd voor programma's als 'Man Vs Wild' en 'Born Survivor'. Deze shows zijn uitgegroeid tot één van de meest bekeken shows op de planeet met naar schatting 1,2 miljard kijkers. Naast tv-series heeft Bear recordbrekende expedities gedaan van Antarctica tot de Noordpool. In totaal heeft hij hiermee meer dan $ 2,5 miljoen opgehaald voor kinderen over de hele wereld. Als erkenning voor zijn expertise en service, werd Bear benoemd tot de jongste Chief Scout ooit. En werd hij bekroond door een ere-commissie als Luitenant-commandant in de Royal Navy. Als auteur van 10 boeken is hij tevens succesvol met een nr. 1 Bestseller: Mud Sweat & Tears.

Natuurlijk zijn alle messen en accessoires van Bear Grylls en Gerber via ons leverbaar, ook als ze niet op onze website staan.
Informeer naar de prijzen en beschikbaarheid.

Gebruikmaking van deze website impliceert uw acceptatie van onze Voorwaarden, Bepalingen en Cookie statement
© 2002-2019 Yarak. Alle rechten voorbehouden.
Yarak® is een geregistreerde handelsnaam.